När du vill ha bestående förändring i ditt liv.

Hypnos och hypnoterapi 


Före första besöket

När du har valt att boka en tid med mig så kommer du att få svara på några frågor i lugn och ro innan vi ses. Detta är för att du ska få tid för reflektion och identifiera ditt mål med terapin.


Något du kan fundera på redan nu är: 

Om ingenting vore omöjligt eller skulle kunna bli fel i imorgon, och i framtiden... Hur skulle Du känna och hur skulle ditt liv se ut?


Kanske mer glädje, lycka, sluta med ett missbruk eller liknande.

Du behöver inte veta exakt vad du vill arbeta med innan vi ses. I kombination med frågorna kommer du också få information om våra olika medvetanden och hypnos. 


Merparten av alla mina klienter uppnår ett ökat välmående och konkreta förändringar efter första sessionen. Genom att lösa upp känslor/tankar/beteenden som har varit belastande gör att det får plats för nya, lätta och goda känslor.  Alltså det som är din målbild. Det kan räcka med en session men ibland krävs det längre samarbete mellan oss, så räkna med 2-3 sessioner för att uppleva ännu större effekt. 


Första sessionen 

Vid utsatt tid kommer du ha möjlighet att ställa frågor ifall du har några funderingar innan vi startar igång med terapin. Vi samtalar också om vad du vill arbeta med i sessionen och tillsammans tar vi oss mot ditt mål. I hypnosen kommer du och jag att ha en kommunikation. Det enda du behöver göra är att rikta uppmärksamheten och hålla fokus till min röst och vägledning.

Inga förkunskaper krävs! 

Du är fullt medveten under tiden och kommer minnas allt vi gör.


Vad är hypnos?

Hypnos är ett mentalt avslappnat tillsånd mellan vakenhet och sömn. Alltså går du in och ut ur hypnos minst två gånger per dag! Närmsta liknelse till hypnos är en gudidad djup meditation. Det som händer fysiskt i kroppen är att hjärnan producerar thetavågor. Här har du kopplat bort ditt rationella och analytiska sinne vilket gör att du inte har ett dömande utan följer dina känslor, fantasi och vanor. 

Det undermedvetna är the super boss i dig och styr dig 95-97% av tiden. Det är här du skapar bestående förändring. ONLINE/TELEFON


 Jag arbetar online via zoom och detta är för resultaten blir än mer kraftfulla när du får befinna dig i din trygga hemmamiljö.


Om du inte känner dig trygg i ditt hem, kontakta gärna mig på telefon så kommer vi överens om något som fungerar för dig.


Att tänka på inför mötet online: 

- Kolla så att länken jag skickar till dig fungerar

- Hörlurar 

- En fungerande kamera så vi kan se varandra. 


Funderar du kring detta så hör gärna av dig med ett mail/samtal. Jag svarar så fort jag kan.

Läs mer om olika områden du kan få hjälp inom

Trauma 


Ett trauma är en händelse eller situation som har påverkat dig mycket starkt. Kanske begränsar traumat dig ännu med mardrömmar eller i tankar och känslor? En stor händelse eller ett trauma är olika för alla människor. 


Exempel kan vara en skilsmässa, misshandel, övergrepp, destruktiva relationer, förändrad livssituation, uppsägning från jobbet eller liknande.


Vi är olika och vi reagerar olika. Men det finns hjälp att få.

Så Du kan må bättre.


Fobi


Det finns en grundorsak till att du har en fobi. Troligen en kraftig händelse när du var liten som har satt sig i ditt undermedvetna. Du kanske minns den eller så har kroppen förträngt händelsen. Detta går att lösa upp och bli fri ifrån. 


Missbruk


Har du bestämt dig för att ta kontrollen över dig själv? Inte vara beroende längre? Ja, det är möjligt.  


97% behöver bara en session för att sluta röka eller snusa med hjälp av hypnos. Det är oerhört kraftfullt. 


Alkohol och droger krävs i de flesta fallen några fler sessioner. Detta är ett beteende som troligen härstammar från din uppväxt och tyder på en brist av trygghet för dig som barn. 

Stress/oro/ångest 


Detta är känslor som vi ofta stöter på i vardagen, vissa mer andra mindre. Det är känslor som är mindre sköna att ha på besök i kroppen. 

 

Utmattad? Utbränd? Stressigt liv? Orolig inför framtiden? Haft ångest i flera år? 


Du behöver inte veta varför du känner som du gör.  Det räcker att känna det. 


Jag hjälper dig när du är redo.

Känsloterapi 


Känns det som att det saknas något i livet? Kanske lever du ett "bra liv" men det känns ändå som att något saknas eller att du begränsar dig för att leva fullt ut? 


Oavsett hur ditt liv ser ut, behöver du inte veta exakt vad du vill jobba med.
Är det något du funderar över så hör av dig, jag hjälper dig vart du befinner dig.