SENSUM

PRO 

WHY CHOOSE US

  • High Level of Quality

Everyone can educate to this but it's not everyone who fits for the work. The most important thing for me is to have the right people, that thing is seperating this education from others. It's for the empaths who feel ready to help humanity.

- Jessie Årjes, Founder of HHoS

  • Genuine, honest and truthful

With this education you will have longtime relationship with your collegues and the founder. It's a teamwork and we help each other to continue grow after the certification is done.

During the education you will containe a higher consiusness and then you will appreciate like minded people.


OM UTBILDNINGEN


HypnoHealer of Sweden
En utbildning där lär dig att jobba medvetet, undermedvetet och med the quantum field. Detta är en unik kurs med internationell certifiering, det ger dig möjligheten att jobba vart du vill. Efter genomförd certifiering finns det möjlighet att samarbeta med teamet i Pro Sensum.


Alla kan lära sig detta, det är däremot inte alla som passar för yrket. Att vara terapeut innebär ett stort ansvar när klienten ska känna sig helt trygg med att öppna upp sig för dig och att du kan ta emot det dem delar.


Så vad är skillnaden på att jobba med HypnoHealing och vanlig healing eller med coachning?

Hypnohealing har hypnos som grund vilket gör att vi når roten till problemet direkt och läker då obalanser i kropp, själ och sinne hos våra klienter. Detta innbär snabba och kraftfulla resultat, när det sker undermedvetet ökar också klientens medvetande på olika plan vilket är spännande att arbeta med.


De flesta behöver bara 1-3 sessioner för att få ett helt nytt liv med andra ord är detta den mest effektiva terapiformen som jag känner till.


Om människor kommer spontant och har lätt att öppna upp om sitt liv för dig,

då är detta utbildningen för dig!


Medvetna sinnet
Är ett långsamt sinne som är skapat för att hålla reda på 4-7 saker på en gång, mer än så klarar det inte av och då skapas overload i hjärnan - Inte så konstigt att många människor mår dåligt och går i väggen när de försöker arbeta så hårt med det medvetnaUndermedvetna sinnet

Din kopp minns allt, varenda sekund av detta livet (även om du medvetet inte kan minnas) och även från tidigare existenser.

Alla dina känslor, tankar, beteenden samlas här. Bla. jobbar vi med CNS (centrala nervsystemet) och alla miljoner celler. Blir det en förändring här, så sätter det igång en såkallad snöbollseffekt i kroppen och då blommar nästa viktiga del upp i läkningsprocessen.


The quantum field

Allt är energi, du är energi, stolen du sitter på, planeten jorden, universum, andlighet och alla andra dimensoner, telefonen eller datorn du läser detta ifrån, din kropp, alla händelser som har skapat känslor och tankar är energi. Utöver våra egna energier så är vi också ihopkopplade i det gigantiska kvantfysiska fältet. Med andra ord, det finns ingen separation.

Du får kontakt med ett Healing Team som hjälper till under sessioner och generellt i möten med människor, dessa hjälper jag dig med att aktivera och få tillgång till. Du får lära dig att hantera din intuition, tolka och tyda andras energier, koppla upp dig till andevärlden och andra dimensioner. Universum är en stor plats och vi är inte ensamma här ;)Det är inte konstigt att vi blir sjuka om vi inte tar hand om vår egna energi.


Upplägg på utbildningen
NÄSTA KURSSTART: 1 September 2023

Tre tillfällen varje tillfälle är 3 dagar (oftast schemalagd Fredag - Söndag)


Part 1

Energikunskap, quantum field, intuition, chakran, anatomi, medicin, quantum healing, grunden i hypnos, verktyg för att hålla medvetna samtal och lyssna mellan raderna. Du ökar ditt egna medvetna sinne och teorin kombineras med praktik på varandra och mig.


Part 2

Fördjupningsdel med fokus på terapeutiska verktyg, lösa upp emotionella knutar i kroppen. Förståelse kring sjukdomar och hur det sätter sig i fysiska kroppen.


Part 3

Fördjupningsdel i olika nivåer inom healing, guidning, andlighet, perspektiv, de olika nivåerna inom hypnohealing.


Certification Requiers

10 hypnohealing sessioner på olika människor

10 sessioner på dig själv, byt med kollegan eller någon i teamet.

5 Quantum Healing sessioner

3 kunskapstester

Alla sessioner ska vara lätt dokumenterade så vi kan tillsammans gå igenom det så utvecklingen fortsätter och blir djupare.


Investering:

Totalt pris 37,500 SEK ink moms.

12,500kr per delmoment, betalas innan kurshelgen alternativt hela summan innan kursstart.

Möjlighet till avbetalning finns, låt oss prata om det och komma fram till något som passar.


Tillgång till privat FB-grupp samma dag som utbildningen börjar.

Detta är en grupp endast för terapeuter utbildade av Pro Sensum. Där kan du ställa frågor och där kommer även information komma ut om framtida möten med dina kollegor. Välkommen till teamet!


MEET OUR TEAM

We are growing and are looking for new colleagues. The world's mentalh health needs more of us.

Join our team!


Jessie Årjes

Founder of HHoS
Educator

Kristina Ernstsson

Head Master HHoS